Header Ads

ΑΛΛΟΘΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ

Αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Μπρατσός ότι η Θηβα με την ανοχή των αξιωματούχων  έκανε καθυστερήσεις και ότι έπαιζε αντιποδόσφαίρο κτλ. Του απαντάμε με πια ανοχή των αξιουματούχων δεν γράφτηκε η εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, η ρίψη αντικειμένων στον περιβάλλοντα χωρο του σταδίου (ταρτάν) και για τις ύβρεις προς την ομαδα μας και την πόλη της Θήβας.
Τον πάγκο της ομάδας μας κύριε Μπρατσό γιατί τον βρίζατε μάλλον είχατε την ανοχή του παρατηρητή. Τώρα όσο για το αντιποδόσφαιρο νομίζουμε οτι δεν απογορεύεται μαλλον μπερδευτήκατε με αντιαθλητικό παιχνίδι το οποίο δεν υπήρξε απο την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΘΗΒΑ και αν υπήρξε τηρήθηκε το Fair-play το οποίο δεν τηρήθηκε από την πλευρά σας στα όποια σκληρά μαρκαρίσματα κάνατε. 
Για τις καθυστερήσεις που αναφερθήκατε όλες ήταν από σκληρό μαρκάρισμα στα οποία μπήκε ο γιατρός του αγώνα και μόνο σε ένα δεν μπήκε το οποίο ήταν κράμπα. 
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ δεν θα σας δώσει άλλοθι κύριε Μπρατσό διότι για άλλη μία φορά δεν καταφέρατε να κερδίσετε ούτε το ότι σε 7 αγωνιστικές έχετε τρείς νίκες οι οποιές δεν ικανοποιούν κάποιους δικού σας. 
Η φιλοξενία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αφού κάποιοι επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Δ.Σ. που καθόταν στα επίσημα καθώς και όταν έφτασε η αποστολή της ομάδα μας δεν την υποδέχτηκε κανείς και έψαχνε μόνη της να βρει τα αποδυτήρια. Εμείς βέβαια θα φιλοξένησουμε στον 2ο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες που έρχονται στο Δημοτικό στάδιο Θήβας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.